Meditáció – Hipnózis – Személyes beszélgetés

személyes beszélgetés szakemberrel

Végleges, és az igazi kiinduló okokra irányuló megoldás,

vagy  tüneti, gyors kezelés?

Ma már mindent megvásárolhatunk, nem léteznek leküzdhetetlen akadályok…
Szinte mindent.

 

Mókuskerék…

Sokan folyamatos időzavarban és hangulatzavarban szenvednek, soha nem találva kiutat a mókuskerékből, sokan kimondatlan problémákat cipelnek halkan, sokan sokfelé keresik a már nem behozható, elvesztegetett időt, és oly sokan keresik a még, meg nem kapott, vágyott nyugalmat, békét a lelkükben, a szabadidőt, a figyelmet, az elismerést, a szeretetet, a boldogságot…

 

Tudjuk?

Mindannyian tudjuk, ezekre a megoldandó és tologatott problémákra nem kaphatunk sehol, előre legyártott, szépen becsomagolt, és azonnal bontható, és azonnali megoldást, azaz csodát hozó terméket.

Az, amit most szed, pirulát, az valószínűleg csak tüneti kezelést ad a fejfájásnak, a hasfájásnak, a hátfájásnak, a gyomorégésnek.
Jól gondolja, kedves Olvasó, egyetértünk: Lelki okai vannak ezeknek a tüneteknek, – jól sejtjük -, de a gyors megoldásra törekedve, pirulákkal orvosoljuk leginkább.

Mi lenne a jó megoldás?

Vajon a lelket meg lehet ily módon gyógyítani? Gondoljunk csak bele, hova vezet ez út!?
Mi várható így öt-tíz év múlva?
Megnövekedett halommá hatalmasodóan tornyosulnak majd a kezeletlenül hagyott okok, a következmények és nem egyetlen ember esetében, hanem tömeges méretűvé válva…

Mit tehetünk, mi magunk?

És a saját életünkben, a jövőnket illetően, változtatás nélkül tovább hajtva életünk motorját?
A fájdalomból elmélyült és komplex betegség válhat, a pirulák sokszorozódnak, az egészség helyreállítása egyre reménytelenebb…

Ma az egyik legnehezebb feladat…

…a lassítás, a megállás, a pihenés, a megnyugvás, az erőgyűjtés, a koncentráció és figyelem újrateremtése…

Ám!

Ha kezeljük a bennünk, napi szinten, és befolyásunk nélkül, bennünk dolgozó megrázkódtatásokat és annak lelki okait, akkor a már kialakult pszichoszomatikus betegség, minden tünetével együtt elmúlik.

Tehetünk érte! De, hogyan?

Első lépésként: Személyes beszélgetés szakemberrel, a régi, elfeledettnek hitt, szunnyadó lelki történések, okok felderítése a legfontosabb lépés.

Ebből tovább lépve, a múltat megértve és összegezve, valamint annak tapasztalataiból merítve, a továbblépés a megoldás felé természetes gyógymódokat követve, a kötetlenebb személyes beszélgetés a szakemberrel, majd a meditáció, a hipnózis alkalmazása.

És az eredmény nem marad el!