Mentális Coaching – Komplex, vezetett és személyre szóló Meditációs egység a Sikeresség eléréséhez

pszichológiai tanácsadás, mentális coaching

Siker az élet valamely területén?

Magánéletben vagy a karrier területén?

Nem lehetetlen! Könnyedén, örömmel!

A mentális coaching a következő egységekből áll:

Célkitűzés felvázolása, elérendő célok, akadályok körvonalazása, elemzése, lehetséges megoldáslehetőségek felvázolása – röviden, tömören.

Kontrollált légzési folyamatokat követve tisztítja ki a testből a nemkívánatos feszültséget, aggodalmat, és húz be egyetemes, éltető energiát. Ereje a Tudatalatti elme hatékony formálásán kívül, a mély relaxált állapot létrehozásában rejlik.

Immerzív meditáció
1 db 40 perces egység: konzultáció és meditáció.

A befejezetlen érzelmi problémákra hatékony módszer a hipnózis és mentálterápiás technikával történő tökéletes megoldásnyújtás. Az akadályt képező bárminemű érzelmi, mentális akadály, félelmek, rossz emlékek, az átélt negatív traumák, stressz áttranszformálása, a kiút a nemkívánatos körülményekből.Hatással van a Tudatalatti elme hatékony formálására.

Elengedés meditáció
1 db 40 perces személyre szóló meditáció.

A szeretetben lenni az nem csupán egy érzés, hanem egy állapot, egy létezés ahol szeretetben vagy önmagaddal és másokkal. Az egodat legyőzi ez a belső béke. Fokozatosan másképp érzékeled a világot magad körül és a szeretetteljesség fokozatosan kitölti mindennapjaidat. Hatással van a Tudatalatti elme hatékony formálására.

Szeretet meditáció
1 db 40 perces személyre szóló meditáció

A gondolkodásunkat és ezáltal az egész testünket a szívünkön keresztül jelentkező érzelmi hullámok irányítják. A világunkban kialakult elme-túlsúlyt, intellektuális uralmat és bal agyféltekés gondolkodást kiegészítI és támogatja a pozitív, szívből fakadó értékekre alapozott bölcsességgel és előrelátással. Amikor a szív érzékel valamit a teret és időt meghaladó valóságból – például a jövőből –, akkor már előre értesítheti az agyat és ezáltal előre felkészítheti a testet a közelgő változásokra. Hatással van a Tudatalatti elme hatékony formálására.

Szívközpontú meditáció
1 db  40 perces személyre szóló meditáció

 

Sikerre hangolás meditáció – Vezetett Imagináció

Belépés a Flow állapotba

Sikerre hangolás, szuggesztiók, imagináció vezetett alkalmazásával, pozitív vizualizálással az élet bármely területén elérendő teljesítmény növelésére, vagy annak eléréséhez a korrigálására. Megjelenik az eltervezett eredmény minden részletének átélése, vágyaink valóra váltása. Hatással van a Tudatalatti elme hatékony formálására.

A vezetett imaginációs technikáknál az agy struktúrája van aktiválva, ezért gyakran felfokozónak az érzelmek, kiválthat fogékonyságot a spiritualitásra, intuícióra, az absztrakt gondolkodásra és az empátiára. Mozgósítja a tudatalattit és az elő-tudatos folyamatokat, segíti a tudatos célok elérését, hozzájárul az egyén erősségeinek kibontakoztatásához, fokozásához. Erősíti a motivációt, hogy az adott illető megvalósítsa terveit, céljait.

1 db 40 perces személyre szóló meditáció

A tudatosság meditáció a figyelem szabályozás, a testtudatosság, az érzelem szabályozás és az önkép megváltozó komponenseinek köszönhetően különleges hatékonyságú. Agyi képalkotásos technikák alkalmazásával változások történnek az agykéregben. Hatással van a Tudatalatti elme hatékony formálására.

Tudatosság meditáció
1 db 40 perces személyre szóló meditáció

 

Bármibe belefoghatsz, felkészülten, magabiztosan és sikeresen végrehajtod…

Hatással van a Tudatalatti elme hatékony formálására.

Siker meditáció
1 db  40 perces személyre szóló meditáció.

 

Mentális coaching – Komplex Meditációs egység

Konzultáció és személyre szabott, vezetett Meditáció-sorozat. Egyenként választva is kérhető.

Díja: 20 000 Ft/ db