ÁSZF és adatkezelés

FELHASZNÁLÁSI ÉS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉS

Kérem, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a portálnak, figyelmesen olvassa el az alábbiakat és kizárólag abban az esetben vegye igénybe a szolgáltatást,  amennyiben  minden pontjával egyetért,  és  kötelező érvényűnek  tekinti magára  nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.

Amennyiben a Szerződési és felhasználási feltételek elolvasása után további kérdése lenne, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Az üzemeltető adatai:
Urbán Éva Izabella egyéni vállalkozó

Elérhetőség: urbanevaizabella@gmail.com Skype: pszichologiaitanacs

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-68298/2013

Szerződés nyelve: magyar

Megvásárolható szolgáltatás:

Egyéb humán-egészségügyi ellátás keretében /8690 ’08/ online mentálhigiénés tanácsadás, online konzultációk formájában. Személyre szóló meditációs hanganyag.

A mentálhigiéné megfogalmazása a következő:
1.) „A mentálhigiéné nem csupán a pszichés megbetegedések és magatartászavarok
megelőzése, hanem a lelki egészségvédelem is, mégpedig pozitív értelemben,
mindazoknak a folyamatoknak és intézkedéseknek, tevékenységeknek összessége,
amelyek az emberi személyiséget és közösségi kapcsolatokat erősebbé, fejlettebbé,
magasabb szervezettségűvé teszik.” (Veér-Buda, 1989)
2.) „A mentálhigiéné: a lelki egészség megőrzésének és elősegítésének a tudománya.
Tartalmazza mindazokat az ismereteket és szükséges intézkedéseket, amelyek arra
irányulnak, hogy megelőzzék a lelki rendellenességeket és javítsák az egyén pszichológiai
beilleszkedését a társadalomba, illetve képességeit a harmonikus szociális kapcsolatok
kialakítására.” (Pszichológiai értelmező szótár).

Az árak bruttó, AAM, azaz (ÁFA) Mentes árak.

 Adatkezelés

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-68298/2013

Kezelt személyes adatok köre

A szolgáltatás igénybevételéhez Vállalkozó kapcsolattartói adatokat kér be: név, e-mail cím, telefonszám, a regisztrációs űrlap kitöltésével Érintett hozzájárul, hogy Vállalkozó az adatait kezelje, kapcsolattartás céljából megőrizze, amíg Érintett az adatok törlését nem kéri.
Számla kiállításhoz számviteli törvénynek megfelelően: név, cím, adószám kerül feltüntetésre. A számlák a mindenkor hatályos előírásoknak megfelelően kerülnek megőrzésre, ezen adatok törlését Érintett a számviteli törvényben foglalt megőrzési idő lejárta után kérheti Vállalkozótól.

A rendelkezésére bocsátott személyes adat bizalmasan kerül kezelésre, illetéktelen fél részére semmilyen körülmények között nem kerül átadásra.

A Mentálhigiénés tanácsadói munka végzése a Pszichológus Etikai Kódex betartásával történik. A konzultációt folytató szakember gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek.

A megrendelt szolgáltatásról számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.

Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne.  A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével is megteheti.

Jogérvényesítési lehetőségek
Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy az oldal üzemeltetője megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.

Titoktartás és etikai irányelvek
A pszichológus, illetve a mentálhigiénés szakember munkáját szigorú titoktartási és adatvédelmi előírások szabályozzák. A honlap üzemeltetője kötelezi magát ezen szabályok betartására.