Vezetett Meditáció és Önhipnózis, 21 napos programozás a teljes változásra

önhipnózis

Siker, Tanulás és Jobb képességek, eredmények, Boldogság, Egészség, Szeretet, Boldog kapcsolatok és Boldog párkapcsolatok, Bőség, és kérés esetén: Személyes kívánságra megalkotott meditációk.

Az önhipnózis alfa szinten, míg a meditáció egy mélyebb théta szinten 4,5 Hz (= ez esetben ütem per szekundum) zajlik.

Így a testünk megtanulja ellazítani magát az elménkkel együtt, ami elősegíti az öngyógyulást, végrehajtja a programozást.

A tudatos, a kreatív elménk, a gondolkodó, ami a személyiségünkhöz és a spirituális énünkhöz kötődik. Ez az, ami egyedivé tesz minket.

A tudatalatti elménk, a reagáló elménk, ahol az életünk minden emléke, programja el van raktározva.  A mindennapjainkban 95-99 százalékban a tudatalattink futtatja a biológiai funkcióinkat.

A tudatalatti nem jó vagy rossz, csak egy információ-elraktározó egység. Ami jó vagy rossz tud lenni, az a program. Problémáink eredete azokban a programokban van, amik futtatnak minket. Ezek a programok azok, amelyek ellopják az erejét a pozitív, tudatos kreatív gondolatainknak.

Tudatosan meditálunk, vizualizálunk, és elképzelünk egy sor csodálatos pozitív gondolatot arról, hogy egészségesek, boldogok, sikeresek vagyunk, míg a tudatalatti reagál és beindítja a programot; „Nem így van…”

Észre sem vesszük, hogy ezek a programok futtatják a mindennapjainkat! A legtöbb szabotáló programunk kialakult bennünk kora gyerekkori élményeinkkel, tapasztalatainkkal fejlődésünk során, és ezeket mind másoktól kaptuk. Innentől fogva csak bővítettük, vagy beleillesztettünk újabb, nem kívánatos programokat.

Ezek a háttérben lévő programok nem feltétlenül vannak összhangban azokkal az elképzelésekkel, amiket az 5 százalékban tervezett tudatos pozitív gondolkodásunk teremt, ugyanis a tudatalatti elme a gyermek én-programjaival szabotálja, eltorzítja, és limitálja az új terveinket. Ilyenkor megnyugtatod magadat, hogy külső erők és tényezők kontrollálják az életedet: Áldozata vagyok ennek a világnak.

Azért van az életedben az, ami van, mert ez a programod. Jó vagy rossz, boldogság vagy egészség, siker vagy pénztelenség.

Mindet a programjaiddal teremted.

Megváltoztathatod ezt az áldozat szerepet, amint megváltoztatod a tudatalatti programokat. Csak így tudod megváltoztatni az életed.

Az elmének ehhez 21 napra van minimálisan szüksége.

Megújult identitást nyersz, hatalmad lesz saját jelened szebbé tételében, múltad tapasztalatainak felhasználásában, és legnagyobb ajándékként: a jövőd megformálásában. 

Képzeld el magadat öt év múlva! Terveid és álmaid valóra váltak, boldog, sikeres, egészséges, nagyszerű életed lett. 

Gondolj bele, hogy milyen öröm lesz így élni!

21 x 30 perces Vezetett Meditáció és Önhipnózis egységek:

Siker, Tanulás és Jobb képességek, eredmények, Boldogság, Egészség, Boldog kapcsolatok és Boldog párkapcsolatok, Bőség, és kérés esetén: Személyes kívánságra megalkotott meditációk.

A szolgáltatás díja: 147 000 Ft/  azaz 21 db esetén 7 000 Ft/ 1db/